My very first love..

Fikk i går utfordringen om å fortelle om min første kjærlighet, så tenkte jeg skulle gjøre det nå. 

Når jeg tenker på min første kjærlighet så tenker jeg ikke på slik alle vell hadde i barnehagen, men jeg tenker på den første som virkelig rørte ved mitt hjerte. 

 

For to år siden (da var jeg 14 år) spurte en av mine daværende beste venner om jeg hadde lyst å være med henne på døgnvill festivalen. Etter mye om og men fra mamma fikk jeg endelig lov, så lenge jeg betalte for biletten selv. Jeg dro til henne på fredags kveld (konserten var lørdag) og vi satt og pratet om hvor mye vi gledet oss, og hun spurte moen venner av seg om de også skulle. Vi avtalte å møte noen av dem på konserten.

På lørdagen da vi var kommet til døgnvill ringte hun en av kompisene hennes som vi skulle møte, vi avtalte møtested og når vi skulle møte dem. Etter en stund møtte vi dem alle ble introdusert ovenfor hverandre. Senere sto vi alle og smådyttet på hverandre og det endte opp med at jeg poket den ene av guttene i siden og oppdager dermed at han var utrolig kilen. Dette bestemte jeg meg for å ha det litt moro med, så jeg gjorde det gjentatte ganger, til slutt sto jeg bak han og poket han med begge hendene. Da tok han og holdt mine armer fast slik at jeg endte opp med å holde rundt han, slik sto vi en stund før han til slutt slapp hendene mine, mens jeg fortsatt holdt rundt han. 

Denne gutten er min nåværende kjæreste 

 

Om det er noe du vil utfordre meg til så er det bare å klikke HER og kommentere

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits