Endelig litt blekk

Da har jeg fått gjort noe jeg har tenkt på veldig lenge! På torsdag forrige uke hadde jeg time hos tatovør  for å ta en liten tatovering på håndleddet mitt. Tatoveringen er et anker og to datoer, dette er datoen min farfar ble født og døde. Farfaren min var fisker, derav ankeret. Han var en sterk støttespiller da jeg var yngre, og jag har utrolig mange gode minner fra han, dermed føltes det helt naturlig at jeg skulle ha et lite minne om han med meg på kroppen for resten av mitt liv.

_H-JKjO9t0


Jeg har lenge følt for å tatovere en minnetattoo for han, men har ikke visst HVA det skulle være, frem til jeg her for en stund siden satt og tegnet anker og det gikk opp for meg at det var det jeg skulle ha. Som skrevet var farfaren min fisker, og dermed symboliserer ankeret hvem han var. 

Tatoveringen er tatt hos Tonje på Leading Light i Bergen, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Hun var helt fantastisk, og har gitt meg en bedre tatovering en hva jeg hadde sett for meg. Nå gleder jeg meg veldig til juleperm, og å kunne vise den frem for familien min ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits